Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Μάνου Σουρή – Φωτογραφίες

Η 8η Οκτωβρίου θα είναι η ημέρα που θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη αλλαγή στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με την παράταξή μας να αναλαμβάνει να οδηγήσει την πόλη μας στο μέλλον, με επικεφαλής της νέας προσπάθεια τον Κώστα Σβόλη.

Αυτό ήταν το ηχηρό μήνυμα που εστάλη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης που διοργάνωσε με επιτυχία στο «Ρόδον» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Πάτρα Ενωμένη» Μάνος Χ. Σουρής. Ο Κώστας Σβόλης μίλησε για το πρόγραμμα και τις ιδέες του για την Πάτρα που όλοι θέλουμε, ενώ απηύθυνε παράλληλα και προσκλητήριο σε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας να ενωθούν για να αλλάξει η Δημοτική Αρχή.

Για τον Κώστα Σβόλη και τον Μάνο Σουρή μίλησαν από μικροφώνου και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Φωκίων Ζαϊμης, ο γενικός γιατρός και επίκουρος καθηγητής Γενικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Τάκης Πλώτας, η μαιευτήρας-γυναικολόγος Εύα Μαυρομμάτη, η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου και η σύζυγος του οικοδεσπότη της βραδιάς Αγγελική Παχή.

Το «παρών» έδωσαν και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στην παράταξή μας.