Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Νίκου Φράγκου – Φωτογραφίες

Αυξάνεται συνεχώς η δυναμική της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και η διείσδυσή της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας κι αυτό το φανερώνει στον απόλυτο βαθμό και το αγκάλιασμα εκ μέρους των πολιτών στις συγκεντρώσεις των υποψηφίων μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Φράγκος στο καφέ «Πέτρινο», παρουσία πλήθους κόσμου. Εκεί ήταν φυσικά και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, ο οποίος μίλησε στους παρευρισκόμενους για το πρόγραμμα και τους στόχους της «Πάτρα Ενωμένη», στέλνοντας ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα για αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της πόλης μας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Φράγκος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Η αγάπη των πολιτών μου δίνει δύναμη να συνεχίσω στον καινούργιο δρόμο που διάλεξα να περπατήσω». Παράλληλα ευχαρίστησε τον Κώστα Σβόλη για την εμπιστοσύνη του, καθώς κι όλους τους συνυποψηφίους του για την άριστη συνεργασία κι έκλεισε με το εξής μήνυμα: «Ολοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Πάτρα μας. Κι αυτό θα το καταφέρουμε ψηφίζοντας την «Πάτρα Ενωμένη» και τον Κώστα Σβόλη».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και η Καλλιόπη Γιαννιού-Διαμαντοπούλου, γεγονός που αποδεικνύει και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που επικρατεί στον συνδυασμό.