Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Παναγιώτη Καρασπήλιου – Φωτογραφίες

Ηχηρό μήνυμα νίκης στάλθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Παναγιώτη Καρασπήλιου ενόψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» διοργάνωσε προεκλογική συγκέντρωση στο καφέ-μπαρ-ρέστοραν «Cuccuvaia», εκεί όπου είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις ιδέες του για τη νέα εποχή στον Δήμο Πατρέων.

Το «παρών» φυσικά έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, ο οποίος απηύθυνε προσκλητήριο σε όλους τους πατρινούς να ενταχθούν στη μεγάλη «οικογένεια» της «Πάτρα Ενωμένη» και να εργαστούν για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Πατρέων. «Καλούμε όλους τους πατρινούς να μας στηρίξουν. Ολοι μαζί θα δημιουργήσουμε την Πάτρα που ονειρευόμαστε», δήλωσε ο Κ. Σβόλης.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους για την τιμητική παρουσία σας στην εκδήλωση μου, τόσο στους φίλους όσο και σε όσους ήταν η ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά. Με γεμίσατε χαρά και δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου, γιατί εσείς είστε η δύναμή μου», δήλωσε ο Παναγιώτης Καρασπήλιος.

Η 8η Οκτωβρίου πλησιάζει και η «Πάτρα Ενωμένη» θα αναδειχθεί ως η νέα μεγάλη δύναμη στον Δήμο Πατρέων!