Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Σταύρου Γεράνιου – Φωτογραφίες

Πλήθος φίλων και υποστηρικτών της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» έδωσε «παρών» στη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Γεράνιος στο καφέ-μπαρ «Crab» στην πλατεία Γεωργίου Α΄. Η εκδήλωση, μάλιστα, ήταν, μάλιστα, τόσο επιτυχημένη που έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι καθημερινά ολοένα και περισσότερος κόσμος αγκαλιάζει το όραμα, τις ιδέες και τις προτάσεις του συνδυασμού μας.

«Παρών» στη συγκέντρωση έδωσε φυσικά ο επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη» και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σβόλης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τα πει με τον οικοδεσπότη και τους καλεσμένους του, στέλνοντας το σύνθημα για τη μάχη της κάλπης και απευθύνοντας ταυτόχρονα προσκλητήριο στην κοινή λογική, στο ήθος, στην εντιμότητα και στη διάθεση για προσφορά στην πόλη μας.

Ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Μπροστά για όλους» Τάκης Αντωνόπουλος και Νίκος Καραχάλιος, ο νέος πρόεδρος του ΠΕΑΚ Γιώργος Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ Κώστας Μαρλαφέκας, προπονητές μπάσκετ όπως οι Θανάσης Λιόνας και Κώστας Ντούβας, κ.ά. Παρόντες και πολλοί συνυποψήφιοι του Σταύρου Γεράνιου, γεγονός που καταδεικνύει το οικογενειακό πνεύμα στην παράταξη.