Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Χαράλαμπου Νικολετόπουλου – Φωτογραφίες

Μηνύματα νίκης για τον υποψήφιο Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Σβόλη και από τη συνοικία των Δεμενίκων, εκεί όπου διοργανώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Χαράλαμπου Νικολετόπουλου με την παρουσία και σε συνεργασία και με τον επίσης υποψήφιο Γιώργο Μαντζουράνη.

Η συγκέντρωση φιλοξενήθηκε στο κέντρο δεξιώσεων Φλουσκούνη, σηματοδοτώντας επί της ουσίας την έναρξη της πολιτικής εκστρατείας των υποψηφίων μας.

Στη συγκέντρωση του Χαράλαμπου Νικολετόπουλου παρεβρέθηκαν επίσης ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Τάκης Αντωνόπουλος, και πολλοί ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, αλλά και δεκάδες φίλοι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», η οποία μεγαλώνει καθημερινά όλο και πιο πολύ.

Ο Κώστας Σβόλης μίλησε για το πρόγραμμα της παράταξης, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σε ό,τι αφορά την έλλειψη μεγάλων έργων την τελευταία 10ετία στην Πάτρα, καθώς επίσης και για την έλλειψη οργανωμένου πλάνου στον Τουρισμό.

«Η Πάτρα, ούσα παραθαλάσσια πόλη, θα μπορούσε να αναβαθμιστεί εκμεταλλευόμενη το λιμάνι της κι εστιάζοντας στην ανάπτυξη του Τουρισμού, η οποία είναι κύρια πηγή οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας.

Είναι, πλέον, ευδιάκριτο το ρεύμα που έχει αποκτήσει η «Πάτρα Ενωμένη», το οποίο θα οδηγήσει τον προσεχή Οκτώβριο στην πολυαναμενόμενη αλλαγή στον Δήμο μας και σε μια νέα Δημοτική Αρχή, η οποία θα συνδυάζει ήθος, διάθεση προσφοράς, κατάρτιση και κοινή λογική και θα σταθεί πραγματικά δίπλα σε όλους τους δημότες.

Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Κι έτσι θα συνεχιστεί έως το τέλος.

Από την κοινωνία για την κοινωνία! Bottom Up!