Συνάντηση με στελέχη στο Πλατάνι, πάντα δίπλα στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ρίου

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της απόφασής μας να είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συμπολίτες μας, συναντηθήκαμε με στελέχη της παράταξής μας «Πάτρα Ενωμένη» στην Κοινότητα Πλατανίου, την Κυριακή 28/4/2024. Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα και προβάλλαμε το πρόγραμμά μας για τις Κοινότητες της  Δημοτικής Ενότητας Ρίου.

Η Δημοτική Ενότητα Ρίου είναι μία περιοχή που για τη σημερινή Δημοτική Αρχή θεωρείται ως περιοχή των πλουσίων και του μεγάλου κεφαλαίου. Σε αυτή την απαξίωση, όμως, απάντησαν οι κάτοικοι στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, φέροντας την παράταξή μας  «Πάτρα Ενωμένη» πρώτη δύναμη.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρωτοστατήσαμε (το ίδιο έπραξε και η παράταξη «Ώρα Πατρών») στην ακύρωση της πρωτοφανούς και παράνομης αύξησης του Δημοτικού Φόρου πού είχε αποφασίσει η Δημοτική Αρχή για τις  Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ρίου.

Η Ενότητα Ρίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών. Οφείλει η Δημοτική Αρχή να απεγκλωβιστεί από τις ιδεοληπτικές της εμμονές και να σταθεί δίπλα στους πολίτες. Ας αποδείξει στην τελευταία της θητεία ότι δεν λειτουργεί αποκλειστικά κομματικά και κατευθυνόμενα.

Η παράταξή μας «Πάτρα Ενωμένη» θα είναι πάντα παρούσα ανεξάρτητα από κομματικές ιδεοληψίες, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των συμπολιτών μας.