Συνεχείς συναντήσεις με τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων – Φωτογραφίες

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στέκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, επιθυμώντας τη συνεργασία μαζί τους προς όφελος και των ίδιων και του Δήμου, αλλά και στο τέλος της ημέρας των πατρινών πολιτών. Η δική μας φιλοσοφία, άλλωστε, επιβάλλει το να λειτουργούμε σαν ενιαία οντότητα που θα εξυπηρετεί τον δημότη και θα ανεβάζει πολυεπίπεδα την πόλη μας. Παράλληλα, έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι θέλουμε μόνιμες  θέσεις εργασίες, με μοριοδότηση και αξιολόγηση.

Η αρχή στην περιοδεία μας νωρίς το πρωί της Παρασκευής 29/9 έγινε από τους εργαζόμενους του Τομέα Πρασίνου στην περιοχή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», ενώ στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τις υπηρεσίες στην οδό Μιαούλη.

Μάλιστα, εκεί είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε και στο Καταφύγιο και ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο σε πολύ δύσκολες και τρομακτικές εποχές της Ιστορίας, η οποία, σημειωτέον, δεν πρέπει ποτέ να γράφεται μονόπλευρα, αλλά πάντα αντικειμενικά, με μοναδικό στόχο την αναζήτηση των πηγών και της αλήθειας.

Ακολούθως βρεθήκαμε στις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων στην Παραλία, εκεί όπου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με εργαζομένους και συμβασιούχους, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά πως στεκόμαστε στο πλευρό τους και υπερασπιζόμαστε τον δίκαιο αγώνα τους για εργασία. Η περιοδεία μας ολοκληρώθηκε στα Παλαιά Σφαγεία, εκεί όπου τα είπαμε και με πολλούς ακόμη εργαζομένους μέσα σε φιλικό κλίμα.

Η προσπάθειά μας για αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, έχοντας όραμα ένα μοντέλο παραγωγικής συνεργασίας με τους φίλους εργαζόμενους στον Δήμο μας.