Τα Αραχωβίτικα δεν είναι προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή

Η φιλόξενη Κοινότητα των Αραχωβιτίκων ήταν ο επόμενος σταθμός στο οδοιπορικό καταγραφής προβλημάτων του Δήμου Πατρέων. Στη  συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο και με άλλους πολίτες, στελέχη και φίλους της παράταξής μας «Πάτρα Ενωμένη» συζητήσαμε για τα πολλά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώσαμε  ότι η συγκεκριμένη περιοχή  που αποτελεί  καλοκαιρινό προορισμό για εκατοντάδες συμπολίτες μας, δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Μείζονος σημασίας  θέμα είναι η αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών που αποτελεί χρόνιο και επιδεινούμενο πρόβλημα. Στη συζήτηση τέθηκαν πολλά ακόμη θέματα όπως η έλευση του τρένου, η καθαριότητα χώρων και οικοπέδων, η αποχέτευση, το κυκλοφοριακό πρόβλημα που συχνά παρατηρείται, η απουσία ελέγχων παραβατικότητας σε θέματα   αρμοδιότητας της Δημοτικής Αστυνομίας που με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής δεν υφίσταται στην πόλη μας, η ανάγκη  δημιουργίας  παιδικής χαράς και αθλητικών χώρων, η εφαρμογή πολεοδομικών κανόνων και πολλά άλλα.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να αντιμετωπίσει με περισσότερη σοβαρότητα αυτά που ζητούν οι πολίτες και να μην περιχαρακώνεται σε ιδεοληψίες και εμμονές. Οι κάτοικοι των Αραχωβιτίκων είναι δημότες της Πάτρας και χρήζουν σεβασμού.