Θα είμαστε δίπλα στο «Κωνσταντοπούλειο» και στους ανθρώπους του – Φωτογραφίες

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχει ήδη ξεκινήσει και πυκνώνουμε τις επισκέψεις μας σε όλα τα σημεία της πόλης. Σειρά αυτήν τη φορά πήρε το εμβληματικό «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο», εκεί όπου μας υποδέχθηκε η διοίκηση της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Δελδήμο.
Η διοίκηση και η διεύθυνση, μας ενημέρωσαν για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ευγηρείο, το οποίο έχει 50 άτομα προσωπικό (καλύπτουν όλες τις ειδικότητες, ενώ υπάρχουν και επιστήμονες-εθελοντές που βοηθούν), ενώ οι ωφελούμενοι είναι 71, εκ των οποίων οι 23 από τον ΕΟΠΥΥ.
Μεγάλο πρόβλημα έχουν προκαλέσει οι αυξήσεις στην ενέργεια και στο κόστος παροχής φροντίδας γενικότερα, με τη χρηματοδότηση των 63.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας να αποτελεί μεν μια ανάσα, αλλά και να έχουν δημιουργηθεί, πλέον, νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά την εκτόξευση της τιμής του ρεύματος και όχι μόνο.
Η διοίκηση ανέφερε ότι έχει ήδη υποβάλει αίτημα προς το υπουργείο Οικονομικών για να συμπεριληφθεί το Ευγηρείο στους ωφελούμενους του Λαϊκού Λαχείου και ζήτησε τη συνδρομή μας για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σωματείο.
Από την πλευρά μας, θα σταθούμε στο πλευρό του «Κωνσταντοπουλείου», προωθώντας όλα τα αιτήματά του, καθώς αποτελεί εμβληματικό μέγεθος για την πόλη της Πάτρας.